Strava synchroniseert nu met Garmin 4 Reacties


Garmin kondigt aan dat je vanaf nu je ritten de je naar Garmin hebt geüpload, nu ook automatisch naar Strava kunt synchroniseren. Vanaf heden ben je dus af van de stress om je rit op twee plaatsen te uploaden, simpelweg eerst de automatische sync aanzetten en dan hoef je voortaan alleen nog maar je rit naar Garmin te uploaden en Strava belooft dat je rit dan binnen 10 minuten ook op Strava staat. Ik heb het al een week getest en het werkt fantastisch.

Hoe werkt het precies?

 • Log in op Strava
 • Klik rechtsboven op “upload”
 • Klik dan bij “Garmin” op “get started”
 • Volg verder de instructies die dan volgen

knipsel Strava

strava garmin connect sync

.strava garmin connect sync

 

 

 

 

Vanaf nu wordt elke nieuwe rit gesynchroniseerd. Oude ritten zijn niet gesynchroniseerd, die feature komt misschien later nog.

 

Garmin heeft ook aangekondigd binnenkort ook met MapMyFitness en Endomondo te gaan synchroniseren. Ik verwacht dat Garmin snel nog meer allianties aan gaat om zo snel uit haar “data-isolement” te komen. Je Garmin data wordt zo snel makkelijker te gebruiken.

Vond je deze blog nuttig? Deel hem dan via de sociale kanalen hieronder.

Wil je meer updates en handige tips krijgen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief in de rechterkolom.

Lees ook:  Garmin LiveTrack, zo werkt het

Geef een reactie

4 gedachten over “Strava synchroniseert nu met Garmin

 • Mart Buying

  ik heb een rit op strava verwijdert , en nog wel in mn Garmin staan, hoe krijg ik hem nu weer opnieuw in strava , met vr grt Mart Buying

  • Klaas Veenbaas Bericht auteur

   Mart, Dat gaat helaas niet automatisch, behalve als je de rit ook in Garmin verwijdert en weer opnieuw toevoegd in Garmin connect. Strava neemt namelijk alleen de activiteiten over die nieuw aangemaakt worden in Garmin Connect. Als dat niet lukt, omdat Strava de rit ‘onthoudt’ dan is de enige mogelijke manier om toch weer met de ‘hand’ Strava te updaten met die specifieke rit. Succes.