Relive.cc een nieuwe sensatie


Relive.ccHet gaat al enkele weken mee, maar het lijkt nu langzamerhand steeds meer in gebruik te komen: Relive.cc! Dit nieuwe fenomeen gebruikt je Strava rit om een prachtige “video” te maken van die rit met de combinatie van Google Earth beelden. Zo kun je je rit nog een keer herbeleven.


Hoe werkt het?

Allereerst, connect je Strava account aan Relive.cc. Dat doe je door naar de website van Relive te gaan en dan deze website toestemming te geven om je Strava ritten te gebruiken. Het is volkomen veilig, je hoeft geen password in te geven, behalve dan dat je misschien even moet inloggen op je eigen Strava account, maar Relive heeft geen password gegevens van jou.

Daarna ga je een rit maken op je fiets en zorg je er voor dat je die ook opslaat op Strava (als je wilt dat het automatisch van je Garmin naar Strava gaat, lees dan dit artikel over synchronisatie van Garmin naar Strava). Van elke nieuwe rit die je nu gaat rijden wordt je binnen enekele uren een link naar het filmpje toegestuurd. In de weekenden en vakantie kan het overigens wat langer duren.

Dit is mijn filmpje van de beklimming van de Stelvio, tijdens Bikegear.cc The Ride:

 

Waarom Relive.cc?

Toen 3 vrienden op fietsvakantie in Tenerife waren geweest, wilden ze hun fietsvakantie opslaan in een filmpje. Ze dachten dat er al iets zou zijn op dit vlak, maar kwamen er al snel achter dat als ze dit wilden het zelf  moesten gaan doen. Relive.cc werd geboren. Veel succes mannen, ga door met deze gave dingen.

Geef een reactie